El Sant Joan suma a casa un punt contra el Turó de la Peira

Un CD Montcada amb nou baixes suma la tercera derrota consecutiva a Mollet (2-1)

Els de Can Sant Joan sumen cinc victòries consecutives
Berta Barcons

Tot i que la UE Sant Joan Atl. es va avançar en el minut 40 amb un gol de Musta, l’equip no va poder sumar dissabte els tres punts a la Bombonera. El Turó de la Peira va aconseguir igualar el marcador al 80′ i els dos equips es van repartir els punts. És el primer empat en l’inici de la lliga en un partit que va ser dur, de gran xoc entre dos rivals molt físics.

Em sento feliç pel gol i estem fent un inici de lliga espectacular, sumant set punts dels 12 possibles, no ens podem relaxar”, subratlla Musta, tot afegint que “veig l’equip molt bé i volem seguir donant alegries a l’afició en cada partit”. El jugador reconeix sentir-se en un gran moment físic i molt a gust a la plantilla i el club i desitjaria viure novament aquesta temporada un altre ascens.

Els verds mereixen més a Mollet, tot i jugar amb nou baixes

Eric Gari va ser l’autor del 2-1 en el minut 51, que retallava distàncies i feia possible pensar en l’empat Berta Barcons

L’inici de llliga del CD Montcada a Primera Catalana està sent complicat a causa de les nombroses baixes. L’equip que entrena Miki Corominas ha sumat al camp del Mollet la tercera derrota seguida, en un partit que va merèixer empatar, tot i marxar al descans perdent 2-0.

“No hem sabut interpretar el joc a la primera part, per això hem intentat canviar-ho abans del descans, i sortir al segon temps pressionant el Mollet al seu camp”, explica el tècnic montcadenc. Corominas va assumir molt riscos buscant retallar distàncies. Éric Gari va marcar el 2-1 al minut 51, però una doble targeta groga a Rodrigo Esmail ‘Chino’ va deixar els verds amb un jugador menys al camp. “Hem tingut arribades, xuts des de la banda i a pilota parada i hem merescut molt més“, lamenta Corominas, qui reconeix l’esforç espectacular de tota la plantilla. El tècninc només pensa a poder anar recuperant efectius de cara al proper partit contra el Roses a la Ferreria i ser un equip més competitiu.