El Sant Joan cau a casa contra el Júpiter i el CD Montcada suma un valuós punt a Caldes

La derrota de La Unió (1-4) allunya els de Can Sant Joan del líder a cinc punts. Els verds continuen amb el bon joc tot i no passar de l’empat contra el segon classificat(0-0)

El capità, Omar Balde, durant el partit contra el Júpiter a la Bombonera
Berta Barcons

La UE Can Sant Joan va perdre dissabte contra el Júpiter a la Bombonera en un partit on es van pagar massa cars els errors defensius. “El resultat final és enganyós, el xoc va ser més equilibrat i dos dels gols van ser dos regals nostres”, lamenta el tècnic, Daniel Sánchez. El seu equip no va mostrar la solidesa en defensa que caracteritza el joc dels de Can Sant Joan. “Amb l’empat a un gol, vam tenir ocasions clares que no van entrar”, afegeix l’entrenador.

El resultat final és enganyós, el xoc va ser més equilibrat i dos dels gols van ser dos regals nostres

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atl.
Cristian Delgado ‘Fini’ va marcar l’únic gols de la UE Sant Joan Atl. contra el Júpiter

Els barcelonins es van avançar amb un gol al minut 21, que Cristian Delgado ‘Fini’ va igualar quatre minuts més tard. Amb l’empat es va arribar al descans. La segona part va ser més equilibrada i els de Sánchez van portar el pes del joc i es va bolcar en atac, però dues contres ràpides van acabar amb el marcador amb l’1-4. “En aquesta segona volta tots els equips tenen gana i la competició i els tres punts estan molts cars“, reconeix el tècnic.

És la tercera derrota aquesta temporada, la segona a casa. Els de Can Sant Joan continuen tercers, però ja a cinc punts del líder, el Sant Mauro. L’altre rival directe, el Martinenc, no va poder passar de l’empat contra l‘Igualada (1-1).

El CD Montcada fa cinc setmanes que manté la porteria a zero

El CD Montcada porta invicte cinc jornades amb tres victòries i dos empats Berta Barcons

Els verds van marxar diumenge del camp del segon classificat, el Caldes de Montbui, amb la sensació que podia haver guanyat el partit. “És un punt molt important, perquè és contra un dels millors equips del grup“, subratlla l’entrenador, Miki Corominas, qui ha lloat el joc el seu equip “perquè per cinquè partit consecutiu hem mantingut la porteria a zero”.

És un punt molt important, perquè és contra un dels millors equips del grup

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada

El Caldes va sortir al seu propi camp amb cinc defenses, un fet que va sorprendre els montcadencs. El CD Montcada va saber adaptar-se a la muralla al darrere, va ser pacient en el joc i va generar més ocasions per marcar. “Continuen en una dinàmica de joc positiva, amb més estabilitat“, destaca Corominas

L’equip ha baixat de la novena a l’onzena posició a la classificació. Ara mateix, hi ha tres equips empatats amb 21 punts (Roses, Cardedeu i CD Montcada), en un grup molt igualat