La UE Sant Joan i el CD Montcada sumen la primera derrota

Ahir els verds van perdre 1-0 a Cardedeu i els de Can Sant Joan van cedir els tres punts a casa contra La Pirenaica (1-2)

Pepe Gónzalez és un dels capitans de la UE Sant Joan Atl.
Berta Barcons

Els dos equips montcadencs que s’han estrenat aquesta temporada a Primera Catalana han perdut aquest cap de setmana. El CD Montcada ho va fer ahir diumenge per 1 a 0 en el seu desplaçament contra el FC Cardedeu. Dissabte, la Pirenaica es va endur els trens punts al municipal de Can Sant Joan amb un 1 a 2.

La UE Sant Joan Atl. no va poder sumar la segona victòria a la nova categoria davant un rival que va treure profit del desencert local, i amb gols al minut 65 i 83 va deixar sentenciat el matx. Només Brian va marcar l’únic gol a l’últim minut en un partit que es va jugar a porta tancada. “Vam ser superiors, però malauradament els nostres errors van sortir molt cars“, analitza el tècnic Dani Sánchez, tot afegint que “la derrota serveix per aprendre i continuar treballant“.

El capità Pepe González ha reconegut que “l‘equip no va jugar una bona primer part, al segon temps vam sortir millor però el primer gol d’ells va ser un cop dur”. Als darrers 10 minuts els de Dani Sánchez van pressionar amb el 0-2 en contra i van tenir ocasions clares de gol per forçar l’empat que no va arribar

Els de Can Sant Joan arrosseguen tres baixes claus en la punta d’atac. Óscar Muñoz, Íker i el capità Albert. Els dos primers no es preveu que puguin disputar minuts fins d’aquí a dues setmanes. Albert Jiménez encara no entrena per un trencament al metacarp. González admet que “aquesta derrota al principi de la temporada permet tenir més temps per corregir errors“. L’equip juga aquest cap de setmana al camp del Sant Cugat FC.

Resultat injust del CD Montcada

El conjunt que entrena Miki Corominas va marxar de la seva visita a Cardedeu sense recompensa. Els del Vallès Oriental van imposar un ritme de joc basat a replegar-se en defensa i van endur-se els tres punts en una errada individual dels verds al minut 36 de la primera part. “Aquesta lliga no té més qualitat, però sí que és decisiu no cometre errades perquè en qualsevol moment se’t pot escapar el partit”, ha subratllat el tècnic. El capità Pau Llinares creu que la derrota va ser “injusta” i que l’equip va merèixer molt més.

El CD Montcada va tenir dificultats per generar ocasions amb el marcador en contra i un rival defensant amb els 11 jugadors al seu camp. Tot i això, va fer tres xuts al pal d’Eric Paratore, d’Eric Garí –de falta directa– i Ayoubi i va generar un parell d’ocasions clares per poder endur-se els tres punts. A més, els verds van demanar un possible penal sobre Cali.

Els de Miki Corominas encara no coneixen la victòria en aquestes dues jornades. Van debutar la setmana passada amb un empat i confien a guanyar la setmana vinent a casa contra el Bosc de Tosca.