La UE Sant Juant Atl. supera l’Artesa de Segre (0-2)

L’equip se situa a només dos punts de l’ascens directe a la lliga ELIT

El Sant Joan porta tres jornades sense encaixar cap gol
Berta Barcons

La victòria d’ahir a diumenge al camp de l’Artesa de Segre lleidatà permet extreure una lectura més enllà dels tres punts. L’empat del Martinenc aquest cap de setmana situa a la Unión a només un punt dels del Guinardó (45), que ara han cedit el lideratge al San Mauro (46). Tres equips que lluiten per l’ascens en aquestes nou jornades que falten per acabar la fase regular.

De nou, Albert va tornar a marcar, i amb un gol seu al minut 32 va obrir el camí cap a la victòria. Després del descans, Marc Montejo va establir el 0-2 definitiu. Per a l’entrenador, Daniel Sánchez, el seu equip ha fet un partit molt seriós. “Hem de seguir forts fora de casa i sense encaixar gols”, afirma. I és que els de Can Sant Joan ja sumen tres partis seguits amb la porteria a zero, “la diferència de gols és molt important de cara a la recta final de la competició”, afegeix Sánchez, qui ha demanat als jugadors que vagin partit a partit: “Ens hem de marcar microobjectius, com guanyar i no encaixar”, argumenta,

El capità Albert assegura que l’equip passa per un gran moment de joc i defuig en aquesta recta final de lliga de qualsevol situació de pressió: “Per a nosaltres ,estar lluitant a la part alta és tot un regal, la pressió l’han de tenir la resta d’equips“, sentencia