La UE Sant Joan Atl. s’imposa al camp del Sant Cugat mentre el CD Montcada torna a perdre

Tot i dominar el control del partit, els verds van pagar car els errors i només sumen un punt en tres jornades

La UE Sant Joant Atl. només ha perdut un partit a casa aquesta temporada
Berta Barcons

Jornada agredolça pels dos equips montcadencs a Primera Catalana. Al grup 2, els de Can Sant Joan van aconseguir un gran triomf en la visita dissabte al difícil camp del Sant Cugat (1-2). Dos gols d’Hugo Ruiz en els primer quart d’hora de partit van permetre sumar tres punts valuosos en aquest començament de la lliga. Tot i que els vallesans van reduir distàncies al minut 36 de la primera part, el marcador no es va tornar a moure.

Vam sortir molt enxufants, però després del 0 a 2 les decisions arbitrals ens van penalitzar, i li van acabar donant una mica d’ales al Sant Cugat”, ha lamentat l’entrenador, Daniel Sánchez. La segona meitat es va complicar amb l’expulsió de Víctor Pérez i Pepe González per targeta vermella directa. L’equip va saber sobreposar-se a la inferioritat al camp i va competir al màxim per sumar els tres punts. “Em sento molt content per la victòria i per l’actitud de l’equip que demostra la seva excel·lent motivació i que ens marca que avancem pel bon camí“, ha destacat Sánchez.

La UE Sant Joan Atl. es retrobarà aquest dissabte a casa davant l’afició contra el Turó de la Peira, que ve de dos empats i una derrota. El conjunt de Daniel Sánchez és cinquè a la classificació amb dues victòries i un partit perdut.

CD Montcada encadena dues derrotes consecutives

El tècnic Miki Corominas protesta des de la banqueta Berta Barcons

Els verds van oferir la millor cara dissabte davant la seva afició a l’estadi de la Ferreria, però no van trobar recompensa contra el Bosc de Tosca de la Garrotxa. El conjunt que entrena Miki Corominas va dominar el control de la pilota en un partit que va definir com a “caòtic” i en què, novament, va acabar pagant en excés els errors individuals.

La primera part va acabar amb un únic gol dels rivals a la contra després d’una rematada montcadenca al pal en el minut 14. A a la represa el CD Montcada va tenir clares ocasions per empatar, però el rival va contestar amb dos gols del davanter Alhagie Allow (53′ i 57′), el malson de la defensa verda . Pau Sánchez va retallar distàncies al minut 60, però de nou Alhagie va ampliar el marcador al 64′ (1-4) sumant un hat-trick. El CD Montcada va fer volar les esperances a la Ferreria amb el segon gol de Pau (81′) i Eric Paratore (84′) que establia un ajustat 3-4 i un final de partit d’infart. Els verds, tot i estar amb inferioritat numèrica per l’expulsió de Llinares per doble groga, van meréixer més, però els pals i la bona actuació del porter rival van apagar les il·lusions de puntuar davant l’afició en la tercera jornada de lliga. Al minut 89, els garrotxins resolien el partit al seu favor (3-5).

Em quedo amb l’actitud de la plantilla, no ens vam rendir en cap moment i vam estar a prop d’empatar a quatre amb una ocasió clara gol”, resumeix Eric Paratore, que va acabar el partit com a capità. El míster, Miki Corominas, ha agraït el suport de l’afició i prefereix pensar en el proper partit contra el Mollet. “Tot just comença la temporada i sabem que tenim marge de reacció i qualitat per corregir els errors i ser més decisius en atac”, clou Paratore.

L’excapità Pau Llinares, entre el secretari Tito Carandell i el president Nico Bravo, a la dreta CD Montcada

El capità Pau Llinares va jugar aquest dissabte davant l’afició el seu darrer partit vestint de verd. El jugador no pot compatibilitzar el futbol amb la seva feina professional i s’aparta dels terrenys de joc. Abans del matx contra el Bosc de Tosca, el president Nico Bravo li va fer entrega de la seva samarreta amb el dorsal 14 emmarcada com a record i va agrair la seva dedidació durant les darreres tres temporades.