La Salle, amb diverses baixes, no té cap opció a Bordils (35-28)

El sènior femení empata a 30 gols en la seva visita a Sarrià

Bernat López va ser el màxim golejador del seu equip contra el Bordils
Jordi Andrés

El CH La Salle no va aconseguir dissabte un resultat positiu de la seva visita a la difícil pista del Bordils, on va caure derrotat per 35 a 28. El conjunt lassal·lià viatjava a Girona amb diverses baixes i jugadors amb molèsties, un fet que va ser determinant en el desenvolupament del matx. “Vam patir físicament, esperàvem tenir la nostra oportunitat a Bordils, però ens va superar”, assegura el jugador Josep Quirós. A la primera meitat, els locals ja guanyaven per 21 a 15. El màxim anotador local va ser Bernat López, amb 7 gols.

Vam patir físicament, esperàvem tenir la nostra oportunitat a Bordils, però ens va superar

Josep Quirós, jugador del CH La Salle

El pròxim dissabte, La Salle té un rival complicat, ja que rebrà la visita de La Roca, el líder del Grup D de Primera Nacional, amb 18 punts. Els montcadencs ocupen la dotzena plaça, amb 8. “Juguem a casa, amb l’ajuda de l’afició pot ocórrer qualsevol cosa”, afirma Quirós.

Sènior femení

La Salle té 11 punts a la setena posició de Primera Catalana
Jordi Andrés

La Salle va empatar a 30 gols en la seva visita a la pista del Sarrià en un matx força igualat entre dos equips que estan empatats a la classificació de Primera Catalana amb 11 punts. Les montcadenques van controlar el partit i el marcador gairebé durant tot el matx, però les van condemnar els 14 penals que els col·legiats els van xiular en contra. “Vam fer un partit seriós davant un bon rival. El triomf hauria estat una injecció de moral, però estem contentes amb el resultat”, ha valorat el tècnic, Jordi Rubí.

Vam fer un partit seriós davant un bon rival. El triomf hauria estat una injecció de moral, però estem contentes amb el resultat

Jordi Rubí, tècnic del CH La Salle femení

La Salle, a l’onzena posició, rebrà el pròxim diumenge la visita del Barcelona-Sants B, a la dotzena plaça, amb 6 punts. “És un equip que juga ràpid, amb bones transicions i un joc força dinàmic en atac, així que haurem de fer una bona defensa i aprofitar tots els contraatscs possibles”, argumenta Rubí. El partit es disputarà al pavelló Miquel Poblet (12h).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari