La Salle comença la pretemporada amb les forces renovades i canvis en la plantilla

El sènior femení arrenca els entrenaments el pròxim dilluns 28 d’agost

El sènior masculí va començar els entrenaments el passat dilluns
Pere De Lamo

El sènior masculí del CH La Salle va començar els entrenaments el passat dilluns 21 d’agost amb il·lusions renovades i cares noves. Els lassalians continuen el seu projecte a Primera Estatal amb Salva Puig al capdavant, encara que la plantilla ha patit diversos canvis.

“Estic content amb les noves incorporacions, tenim un equip força compensat”, destaca Salva Puig, tècnic de La Salle, dels nous fitxatges. Tot afegint que “la baixa de Borja Lancina és molt difícil de suplir, però ara és moment que tots els jugadors donin una passa endavant”. L’excapità de La Salle es va retirar a finals de la temporada passada i ja no serà jugador lassalià. Lancina va ser el màxim golejador de l’equip, per tant, La Salle haurà de buscar suplir els seus gols.

Estic content amb les noves incorporacions, tenim un equip força compensat. La baixa de Borja Lancina és molt difícil de suplir, però ara és moment que tots els jugadors donin una passa endavant

Salva Puig, tècnic del sènior masculí de La Salle

Els objectius per al primer equip de La Salle segueixen sent els mateixos que la temporada anterior. Ser competitius en cada partit, de tal manera, poder salvar la categoria de Primera Estatal el més ràpid possible i tampoc renunciar a lluitar per estar a dalt de la classificació. A més, Puig va destacar que aquesta temporada volen donar oportunitats als més joves i jugadors formats a la casa.

Altes i baixes

A més de Lancina, La Salle compte amb 4 baixes més a la seva plantilla. Pol Camatas, Gabriel Rubio, Genís Asensio i Victor Payán deixen de ser jugadors lassalians per aquesta temporada.

Per una altra banda, per tal de suplir les 5 baixes el sènior masculí s’ha reforçat amb 4 nous fitxatges que permeten tenir un equip molt compensat. Les incorporacions són: Bernat López i Nil Moreno, tots són procedents del CH Mataró; Josep Quirós, del CH Sant Quirze i Óscar Rabadán, del CH Sant Esteve de Sesrovires.

Sènior Femení

El sènior femení de La Salle comença els entrenaments el pròxim dilluns 28 d’agost i es prepara per una temporada ambiciosa a Primera Catalana i ganes de seguir millorant. Com en el sènior masculí, també han patit molts canvis en la seva plantilla amb un total de 10 baixes.

Jordi Rubí seguirà com a tècnic del sènior femení
Pere De Lamo

Jordi Rubí, que va arribar a mitjans de la temporada passada, seguirà a la banqueta del sènior femení i marca uns objectius prometedors. “Volem donar una passa cap endavant i intentar estar entre els tres primers de la lliga regular”, subratlla Rubí.

Volem donar una passa cap endavant i intentar estar entre els tres primers de la lliga regular

Jordi Rubí, tècnic del sènior femení de La Salle

Les lassalianes volen seguir creixent i no deixar de somiar amb un possible ascens de categoria, malgrat les baixes que han patit. Les jugadores que deixen La Salle són: Mireia Heredia, Camila Sepúlveda, Andrea Navarro, Andrea Macho, Andrea Jara, Patricia González, Andrea López, Miriam Suárez, Janire Parrilla i Emma León.

Crec que les noves incorporacions ens donaran més solidesa defensiva i agressivitat en atac. A part, ens permetrà modificar uns registres que no teníem la temporada passada

Jordi Rubí

Per tal de suplir totes aquestes pèrdues, el sènior femení s’ha reforçat amb 3 nous fitxatges, aquestes són: Claudia Girondo, procedent del CH Gavà; Judit González, del CH Terrassa i Marta Rodríguez, del CH Sant Quirze. El tècnic lassalià ha valorat positivament les noves incorporacions: “Crec que ens donaran més solidesa defensiva i agressivitat en atac. A part, ens permetrà modificar uns registres que no teníem la temporada passada”.

Canvis en la direcció tècnica

Després de 10 temporades al club, Pau Lleixà es desvincula de La Salle per motius professionals. L’exentrenador lassalià deixa el càrrec de la direcció tècnica i la banqueta de les categories inferiors. “M’emporto molts moments viscuts, però sobretot amics i una família, la del CH La Salle Montcada”, ha destacat Lleixà a les seves xarxes socials.

M’emporto molts moments viscuts, però sobretot amics i una família, la del CH La Salle Montcada

Pau Lleixà, exdirector tècnic de La Salle

Per la seva banda, Salva Puig seguirà al capdavant de la direcció de l’escola del club, a més de la banqueta del sènior masculí. Pel que fa a la secció femenina, Jordi Rubí i Josep Maria Mestre seran els encarregats de la direcció tècnica.

Deixa un comentari