La Salle es desplaça dissabte a la pista del Sant Esteve de Palautordera

El sènior femení rep diumenge el Gavà, el líder, a la pista de la Zona Esportiva Centre

Una acció del partit de la primera volta entre La Salle i el Sant Esteve, que va acabar amb el resultat de 33-29
Pere de Lamo

El CH La Salle visita aquest dissabte (18 h) la pista del Sant Esteve de Palautordera, el novè classificat, amb 20 punts, al Grup D de la Primera Nacional. Els lassal·lians, a la dotzena plaça amb 17 punts, van certificar la jornada anterior la seva permanència a la categoria, després de retrobar-se amb la victòria contra l’Handbol Palautordera (29-24).

El tècnic montcadenc, Salva Puig, ha parlat del pròxim rival. “És un equip intens, amb defenses alternatives. A la seva pista sempre és complicada, però lluitarem per tenir opcions de victòria fins al final”, ha manifestat Puig.

És un equip intens, amb defenses alternatives. A la seva pista sempre és complicada, però lluitarem per tenir opcions de victòria fins al final

Salva Puig, tècnic del CH La Salle

Sènior femení

El sènior femení rebrà el líder aquest diumenge a la pista de la Zona Esportiva Centre
Pere de Lamo

La Salle jugarà diumenge a la pista de la Zona Esportiva Centre (17.30 h) contra el Gavà, el líder de Primera Catalana, amb 26 punts. L’equip, al vuitè lloc amb 18 punts, lluitarà per donar la sorpresa davant un rival amb un joc sòlid. “Haurem de sortir a la pista amb caràcter i sense dubtes per ser més efectives”, ha indicat el tècnic, tot recordant que “som el tercer equip més golejat de la categoria, però alhora som el tercer millor en el capítol ofensiu”, explica l’entrenador local, Jordi Rubí.

Haurem de sortir a la pista amb caràcter i sense dubtes per ser més efectives

Jordi Rubí, entrenador del sènior femení

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari