La Salle es queda sense premi contra el Sant Esteve en un matx igualat (25-26)

El sènior femení comença la segona volta amb una victòria contra el Vilanova del Camí (39-43)

Marc Gómez va ser el màxim anotador del seu equip, amb 5 gols
Pere de Lamo

El CH La Salle es va quedar sense premi al partit contra el Sant Esteve Sesrovires, tot i fer un gran partit. Els lassal·lians van perdre per només un gol de diferència (25-26) en un matx vibrant que es va decidir als últims instants. Els montcadencs es troben a la dotzena posició, amb 15 punts, al Grup D de la Primera Estatal i els del Vallès Oriental són al vuitè lloc, amb 19, després de quatre victòries consecutives.

La primera part va acabar amb avantatge local (17-15). En opinió del tècnic de La Salle, Salva Puig, hi va haver una part per a cada equip. “Nosaltres hem estat millor al primer temps i el Sant Esteve, al segon, però els partits es decideixen en petits detalls. Vam tenir l’últim llançament i el seu porter va fer una gran aturada”, ha comentat l’entrenador, qui s’ha mostrat content amb el treball de la plantilla. “L’equip està fent una bona feina, però estem una mica decebuts pels resultats. Tot i això, hem de continuar endavant”, afirma Puig.

Nosaltres hem estat millor al primer temps i el Sant Esteve, a la segona, però els partits es decideixen en petits detalls. Vam tenir l’últim llançament i el seu porter va fer una gran aturada

Salva Puig, tècnic del CH La Salle

La Salle visitarà el pròxim dissabte (19.30 h) la pista del Banyoles, a l’antepenúltim lloc, amb 10 punts. “Serà un matx complicat i difícil. A la primera volta ja ens va costar sumar els tres punts. Probablement, es decidirà al final, a veure si tenim la sort que la moneda caigui de cara”, comenta l’entrenador. Els montcadencs es van imposar a l’equip del Pla de l’Estany per 35-32.

Sènior femení

La Salle femení va sumar una nova victòria a Primera Catalana. Les montcadenques es van imposar per 39 a 43 a la seva visita a la pista del Vilanova del Camí, en la primera jornada de la segona volta. El conjunt de Jordi Rubí es troba a la setena posició, amb 17 punts.

“Un canvi defensiu a la segona part ens va permetre posar-nos de davant, amb un joc més arriscat davant la mixta que li feien a Claudia Ureña”, ha comentat l’entrenador, qui també ha destacat la bona actuació de la porteria en moments claus del segon temps.

Un canvi defensiu a la segona part ens va permetre posar-nos de davant, amb un joc més arriscat davant la mixta que li feien a Claudia Ureña

Jordi Rubí, tècnic del CH La Salle femení

El pròxim diumenge, La Salle té un matx complicat, ja que rebrà la visita del Sant Quirze, el quart classificat amb 20 punts. El partit es disputarà a la pista de la Zona Esportiva Centre, a les 17.30 h.