Joan de la Torre (JAM) acaba segon el prestigiós Cros d’Elgoibar

Representant a la selecció catalana, va fer els 3.141 metres del recorregut amb un temps de 10 minuts i 24 segons

Joan de la Torre, en un moment de la competició al País Basc
Adriive

Joan de la Torre, atleta de 14 anys de la Joventut Atlètica Montcada, va aconseguir la segona posició a la cursa de la categoria infantil al 74è Cros Internacional Juan Muguerza que es va disputar el passat diumenge a Elgoibar (País Basc). Tot i ser cadet de primer any, De la Torre va competir al País Basc a la cursa infantil formant part de la selecció catalana i va fer el recorregut de 3.141 metres amb un temps de 10 minuts i 24 segons, quedant-se a només un segon del guanyador, el també català Miqui Riera (Avinent Manresa). L'atleta de la JAM va fer el setè millor temps entre tots els participants, tant infantils com cadets, que van correr la distància de 3.141 metres.