Jornada negativa amb un empat a casa del Sant Joan contra el Puig-reig i una derrota del CD Montcada al camp del Joanenc

Golejada històrica de la UD Santa María (1-10) al camp del Llano de Sabadell. El FB Montcada venç a Badia per 0-1

El derbi entre el CD Montcada i la UE Sant Joan Atlètic es disputarà aquest dissabte a l'estadi de la Ferreria
Sílvia Alquézar

Jornada negativa per als dos equips locals que s’estan jugant l’ascens a Primera Catalana. La UE Sant Joan Atlètic ha empatat a un gol contra el Puig-reig, cuer del play-off amb 39 punts, mentre que el CD Montcada ha perdut al camp del Joanenc, el tercer classificat amb 47 punts, per 3-1. L’equip de Daniel Sánchez segueix liderant la taula, amb 58 punts, a cinc de diferència del segon, el Castellar. Per la seva banda, el club verd s’ha allunyat una mica més de la tercera posició, ja que després de tres partits ocupa el cinquè lloc, amb 42 punts, empatat amb el Ripollet, al quart lloc. Pujaran els tres primers de cada grup d’ascens i els tres millors quarts de la categoria.

El Sant Joan va obrir el marcador al minut 60, aconseguit pel capità Albert Jiménez, però dos minuts més tard va igualar el resultat del conjunt del Berguedà. “No vam fer un bon partit, vam jugar amb una pressió afegida de voler guanyar que ens va perjudicar. Hem de seguir treballant amb calma i anar pas a pas”, ha indicat Sánchez.

No vam fer un bon partit, vam jugar amb una pressió afegida de voler guanyar que ens va perjudicar. Hem de seguir treballant amb calma i anar pas a pas

Daniel Sánchez, entrenador del Sant Joan

Pel que fa al matx del CD Montcada, els locals es van avançar al 17, un avantatge que Eric Gari va neutralitzar al 55. Els dos gols de la victòria els van marcar al 71 i el 77.

La propera jornada arriba el derbi entre el CD Montcada i el Sant Joan, que es disputarà a l’estadi de la Ferreria el pròxim dissabte (16h). Serà el tercer enfrontament entre ambdós clubs aquesta temporada. Els dos primers partits, corresponents a la primera fase, van acabar amb victòria per al conjunt de Can Sant Joan, amb els resultats de 0-2 a la Ferraria i 7-1 a la ‘bombonera’.

Tercera Catalana

Golejada històrica de la UD Santa María al camp del Llano de Sabadell per 1-10, el cuer del grup 13 amb 8 punts. Aquest triomf és molt important perquè allunya els montcadencs de les posicions perilloses del descens i dona confiança a la plantilla per afrontar la recta final de la competició. Els autors dels gols van ser Jaime Nuez (3), Eduardo Tonato (2), Carlos Javier Sanguina (2), Marcos Delgado, Alan Andía i Sergi Berjano. “Per a nosaltres, era un partit molt important perquè necessitàvem els tres punts per distanciar-nos una mica més dels llocs de descens. Amb gairebé tot l’equip disponible vam ser molt superiors davant un equips ja descendit”, ha comentat el tècnic, Andoni Ortolà.

Per a nosaltres, era un partit molt important perquè necessitàvem els tres punts per distanciar-nos una mica més dels llocs de descens. Amb gairebé tot l’equip disponible vam ser molt superiors davant un equips ja descendit

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

El Santa María ocupa la desena plaça, amb 34 punts. El pròxim dissabte rep la visita a l’estadi de la Ferreria (18h) del Pajaril, penúltim classificat amb 26 punts. “Estem obligats a guanyar davant un rival que també s’està jugant la permanència”, ha destacat l’entrenador.

Segona femenina

El FB Montcada va aconseguir una victòria al camp del Badia (0-1) amb un gol de Sara Retamero al minut 28. El Badia tanca la classificació amb 1 punts, mentre que el conjunt montcadenc es troba a la desena posició, amb 18. A la pròxima jornada, el FB Montcada rebrà la visita del Navàs al camp municipal de Can Sant Joan, diumenge a les 18h.