José Bustos debuta a la banqueta com a entrenador del Santa Maria

La directiva ha destituït Miguel Argüelles

Al Grup Novè de la Segona Regional de futbol, el Santa Maria jugarà al camp del Cardedeu, el sisè classificat amb 28 punts. Per la seva banda, el conjunt de Terra Nostra ocupa l’onzena posició amb 20 punts. La gran novetat del primer matx del 2008 serà a la banqueta del Santa Maria, on seurà per primera vegada el tècnic José Bustos, que substitueix Miguel Argüelles, que el van destituir després de l’últim partit del 2007.

El president del Santa Maria, Ricardo Moya, ha explicat que “la directiva ha destituït Argüelles perquè l’equip necessitava un revulsiu, ja que els resultats no havien acompanyat a les últimes jornades”. Moya ha manifestat que l’objectiu continua sent acabar entre els primers, tot i els mals resultats de les últimes jornades que han deixat l’equip a la zona mitjana de la classificació.

A banda del nou tècnic, José Bustos, el Santa Maria també ha fitxat aquest Nadal dos centrals: Cristian, que prové del Cerro de la Trinitat, i el marroquí Jamal.
L’altre equip montcadenc que està al Grup Novè de Segona Regional, el Sant Joan, es desplaçarà aquest cap de setmana al camp del Lliçà d’Avall, a la desena posició amb 21 punts, mentre que el conjunt de Cuqui és segon amb 33. El Sant Joan també ha fitxat dos jugadors: el lateral Jordi Jiménez, de Can Sant Joan, i el migcamp Manolo Salinas, del Badalona.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari