La benjamina Ainhara Peñafiel (ECA) acaba segona a la 93a Jean Bouin

L’atleta, de 8 anys, va córrer els 1.200 metres amb un temps de 4 minuts i 32 segons

Ainhara Peñafiel, amb els seus entrenadors després d'acabar la cursa
Carolina Clavijo

Ainhara Peñafiel, de 8 anys, va aconseguir la segona posició a la categoria benjamí femenina de la cursa de 1,2 quilòmetres de la 93a Jean Bouin que es va disputar aquest diumenge pels carrers de Barcelona sota l'organització del diari Mundo Deportivo. Peñafiel, que estudia al col·legi El Viver i pertany a l'Ecuador Club de Atletismo (ECA), va córrer els 1.200 metres amb un temps de 4 minuts i 32 segons. El pare i el tiet d'Ainhara, Manuel i Petter Peñafiel, van ser campions nacionals d'atletisme al seu país i són els entrenadors d'aquesta jove atleta que va començar a disputar proves fa un any i mig i que va ser segona de la seva categoria a les dues últimes edicions de la Milla Urbana.