La falta d’encert condemna el Santa María contra el Maurina Egara (1-2)

El conjunt de Terra Nostra ha fallat un penal al minut 42 amb empat a zero al marcador

El Santa María ha perdut aquest dissabte una oportunitat d’or per sumar tres punts per intentar sortir de les posicions de descens al Grup Sisè de Tercera Catalana. El conjunt de Terra Nostra ha perdut contra el Maurina Egara de Terrassa, el cuer, per 1-2. Els locals, que segueixen al penúltim lloc, han fet una bona primera part, però no han tingut sort de cara a porteria. Fins i tot, Heros ha fallat un penal al minut 42.

Tocats perquè les coses no surten com volen, a la represa han aparegut els nervis i l’equip ha començat a fallar. El rival ho ha aprofitat per inaugurar el marcador al minut 65. Cristian ha empatat al minut 75, però al 80, els terrassencs han aconseguit el gol de la victòria. “L’equip està desanimat perquè treballa bé, però no té sort cara a gol”, ha dit l’entrenador, José Luis Sánchez.