La festa de l’esport local es farà el 6 de juliol a l’Àgora de Montcada Aqua

L’edició d’enguany inclourà tres nous premis: al millor entrenador, la distinció del jurat i a l’escola amb més èxits esportius

L'alcaldessa, María Elena Pérez, i el regidor d'Esports, Marc Rodríguez, durant la presentació de l'edició d'enguany
Pilar Abián

La gala dels Premis Esportius 2012 tindrà lloc 6 de juliol a l’Àgora de Montcada Aqua a partir de les 22h. Així ho va anunciar l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) durant la presentació de la festa de l’esport local en un acte fet aquest dilluns a la Casa de la Vila. El regidor d’Esports, Marc Rodríguez (PSC), va explicar les bases de l’edició d’enguany, que presenten algunes novetats com la creació d’un premi al millor entrenador, a l’escola amb més èxits esportius, el guardó del jurat i la distinció institucional a alguna persona relacionada amb el món esportiu. Els guardons es dividiran en quatre blocs: les mencions especials a entitats que celebrin aniversaris i la distinció  institucional a una persona vinculada amb l’esport montcadenc; el premi a proposta del jurat ; els reconeixements a l’esport escolar amb tres guardons –al joc net, més èxits esportius i més esportistes– i a les entitats i esportistes, ja sigui a nivell individual i per equips, que hagin pujat de categoria o hagin quedat entre els tres primers classificats; i els Premis Esportius, amb un primer apartat on s’inclouen les distincions a la dedicació a l’esport escolar, l’esport federat, l’arbitratge i l’esport per a discapacitats.

A la part final de la gala es lliuraran els premis més importants com el millor esportista masculí i femení, la millor entitat i el millor entrenador. Al bloc de Premis Esportius, el jurat –que encara s’ha de constituir– escollirà els guanyadors entre les candidatures que s’hagin presentat. Els clubs o persones a títol individual poden presentar els seus candidats fins al 13 de juny a través d’una instància que s’ha de lliurar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. “Estem oberts a les aportacions de les entitats i esperem tenir moltes candidatures”, va dir Rodríguez. Per la seva banda, l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), va animar els clubs a participar-hi i va recordar que l’objectiu de la festa “és reconèixer la dedicació i l’esforç de la gent de l’esport”.

 

Seccions:

Deixa un comentari