La millor cara del FS Montcada

Els de Juanjo Amigo dominen el CFS Eixample (1-4). El sènior femení venç el Vilatorrada per 5-2 i el juvenil empata a 3 a casa contra el Ripollet

El juvenil del FS Montcada va disposar de moltes ocasions a la segona part contra el FS Ripollet
Pilar Abián
El sènior A del CFS Montcada celebra al vestidor la gran victòria contra el CFS l'Eixample

El FS Montcada ha sumat aquest dissabte una important victòria a la pista de CFS Eixample en un gran partit. Al descans, els blaus ja guanyaven 0-2 exhibint sempre total superioritat, amb gols matiners d'Álex Andrés (3') i Joan Paredes (6'). A la represa va seguit la mateixa dinàmica amb un domini del joc i aprofitant les oportunitats per ampliar el marcador amb Marc Hermosel (27').  L'Eixample va retallar diferències (27')  i va exercir una forta pressió a la pista però els de Juanjo Amigo van oferir la seva millor faceta defensiva ofegant el rival que no va arribar amb ocasions de perill a la porteria d'Ivan Arcusa i David Loinaz. Joan Paredes (39') va tancar l'electrònic, tot i que el marcador podria haver estat més gran si els montcadencs haguessin materialitzat les contínues recuperacions de pilota i sortides a la contra.

"Hem treballat  molt en defensa amb contínues cobertures i amb la possessió de la pilota en atac, és una victòria important en una pista molt complicada", ha destacat el tècnic, Juanjo Amigo. Després d’aquesta jornada, el FS Montcada suma la segona victòria consecutiva i escala de desena a la vuitena posició de la classificació amb 33 punts  al grup 1 de Tercera Nacional. El pròxim dissabte, el FS Montcada rep al pavelló Miquel Poblet (18h) la Unión Santa Coloma, desè amb 31 punts.

El femení, més a prop de la permanència

A la Divisió d'Honor, les de Xavi Romeo van superar guanyar (5-2) el Vilatorrada en un gran partit que les apropa a l'objectiu per mantenir la categoria. Després d'aquesta jornada l'equip ha sortit per primera vegada en moltes jornades de la zona de descens. Suma 26 punts, a un punt dels llocs de perill.  Les blaven van començar dubtoses amb passades en llarg i pèrdues contínues de pilota. Les del Bages es van avançar en un gol de falta (5'), però les montcadenques van aconseguir empatar ràpid amb un gol d'Estefania (10'), i amb una gran jugada individual d'Esther (13') van marxar al descans guanyant (2-1). "La segona part va ser totalment diferent, vam tenir el control, vam saber jugar i tenir l'encert de cara a porteria", explica el tècnic Xavi Romeo. Estefania (27'), Esther (29') i Andrea (30') van augmentar diferències que el Vilatorrada va maquillar amb el segon gol abans d'acabar el partit. Al FS Montcada li jornades per assegurar-se tornar a ser la temporada vinent equip de la Divisió d'Honor: "Seran cinc finals on hem de mantenir el nivell de joc d'aquest cap de setmana", subratlla l'entrenador.

Juvenil

A la Divisió d'Honor Estatal, el derbi disputat al pavelló Miquel Poblet entre el FS Montcada i el FS Ripollet va acabar amb taules (3-3). El rival es va avançar a la primera meitat amb un 0-3 amb tres gols d'estratègia. A la represa, els montcadencs van sortir més endollats, conscients que havíem de posar una marxa més si volien donar la volta al marcador. "Vam fer un gol bastant matiner a la represa que ens va donar molta força per intentar reduir diferències", ha manifestat el tècnic, Darío Martínez, qui considera que l'equip va generar moltes ocasions "per fer l'empat a tres i, fins i tot, endur-nos la victòria". L'entrenador ha fet un balanç positiu del partit: "Content del joc de l'equip de la segona meitat i del punt aconseguit".