La Sabadellenca acaba amb la ratxa de la Unió

Els de Can Sant Joan han perdut 2 a 1 en un partit on l’àrbitre no ha xiulat dos clas penals a favor

La derrota del Sant Joan a casa contra el segon, la Sabadellenca, deixa un regust amarg. El que se suposa que és un dels grans de la categoria ha mostrat ben poca cosa al municipal de Can Sant Joan.Només les errades monumentals arbitrals han impedit que els d’Oswaldo Leboso continuessin sumant la cinquena victòria consecutiva.

Els de Sabadell s’han avançat al minut 30, però només cinc minuts més tard Roberto ha establert l’igualada. Però només començar la represa ells s’han tornat a avançar. La Unió ha fet l’impossible per capgirar el partit. Una pilota al pal, i dos penals clamorosos que només l’àrbitre no ha vist ho han impedit.
El Sant Joan només necessita sumar 3 o 4 punts per assegurar-se matemàticament la permanència.