La Salle acomiada la temporada a la pista del Sabadell

Els de Pau Lleixà intentaran posar el punt i final amb guanyant

Pau Maresma durant el partit contra el Palautordera, el seu comiat davant de l'afició
Jordi Andrés Montesinos
Pau Maresma durant el partit contra el Palautordera, el seu comiat davant de l'afició
Pau Maresma durant el partit contra el Palautordera, el seu comiat davant de l'afició

La temporada havia començat il·lusionant. L'arribada amb reforços de jugadors importants l'estiu de l'any passat pressagiaven una temporda molt diferent a les anteriors. De la lluita per la permanència en les darrers anys aquest s'aspirava a alguna cosa més. Calia esperar al ritme d'adaptació, però l'exjugador professional Borja Lancina, Pol Camats o Gullem Herms reforçaven una plantilla amb Víctor Sáez i Josep Quirós com a homes forts i afegien unes sensacions diferents, que després s'ha vist com creixia amb jugadors dels juvenil. 

Tot i que inicialment ningú volia parlar d'estar a la part alta, el dia a dia de la competició ha situat el grup de Pau Lleixà a lluitar per col·lar-se entre les dues primeres places que donaven opcions a lluitar per l'ascens.
La temporada no ha estat al gust de tots, però s'ha de felicitar el gran grup a la pista i fora d'ella que conforma la família de La Salle. Lleixà no seguirà a la banqueta del primer equip, i caldrà un nou tècnic que tregui el millor d'aquesta gran plantilla.
 
Aquest dissabte a Sabadell (19h), l'equip posarà el punt i final a una excel·lent temporada. Alguns tindran un regust amarg de poder haver fet més, però el que és cert és que aquesta plantilla ha tornat a fer vibrar el pavelló Miquel Poblet i omplint-lo en els partits importants. I axò és d'agrair i admirar
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari