La Salle es juga la permanència a la pista del Manyanet-Les Corts

Els montcadencs, que estan a la zona de descens, juguen dissabte a les 19h

La Salle Montcada juga demà, a les set de la tarda, el partit més important de tota la temporada a la pista del Manyanet Les Corts, un rival directe que també està immers en la lluita per evitar el descens. Ara mateix, La Salle està en posició de descens amb 17 punts. La Salle Bonanova té dos punts més després de que la Federació rectifiqués un partit que li donava per perdut després d’un canvi de pista. El Manyanet també té dos punts més que els montcadencs després de que el passat dimecres guanyés un partit ajornat contra la Canonja.

Ara mateix, La Salle té molt clar de que depèn la seva salvació: ha de guanyar el dos partits que li resten, el de demà i el del proper cap de setmana al Miquel Poblet contra el líder, el Poblenou Handbol, i esperar l’errada d’algun dels seus rivals directes. Àlex Weikert considera que el de demà és el partit més important de tota la temporada i no amaga la realitat: la situació és molt complicada.

Hi hauria una altra opció d’aconseguir la salvació si el GEIC aconsegueix pujar a la Primera Nacional i agafar la plaça de l’Esplugues. Per això, seria important acabar, almenys, al cinquè lloc.

El tècnic de La Salle apel·la a la confiança després de veure el bon treball que han fet els seus jugadors durant tota la setmana.

A la primera volta, La Salle va derrotar al Manyanet per tres gols, 36 a 33. A Weikert li preocupa el rival, com tots els altres del grup, i no oblida que els lasailans no han guanyat cap partit com a visitant en aquesta fase de permanència.

En aquestes dues últimes jornades, tots els partits es jugaran a la mateixa hora: a les set de la tarda. També haurem d’estar pendents del partit que La Canonja jugarà a la pista del Granollers.

La Salle ISTE femení finalitza demà, a tres quarts de vuit, la seva participació a la segona fase de la Lliga Catalana. El rival, el Gavà, no és gens fàcil ja que ocupa la segona posició. L’objectiu de les noies de Juan Manuel Fernández és intentar no acabar a l’últim lloc. A la primera volta, les del Baix Llobregat van guanyar per 11 gols, 32 a 21.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari