La Salle femení perd el liderat en empatar contra el Molins de Rei

El masculí va caure a a casa contra un rival directe, l’OAR Gràcia, i baixa a la sisena posició

La Salle va afrontar un dels partits més importants de la temporada amb vuit jugadores lesionades
Pere de Lamo

El sènior femení de La Salle ha perdut el liderat de la fase B, a Segona Catalana, aquesta passada jornada en empatar a 22 gols a casa contra el Molins de Rei. Aquest resultat ha beneficiat l’Igualada que, malgrat tenir els mateixos punts que les montcadenques, té a favor el gol average. “Vam fer un partit molt seriós, el problema és que vam arribar al matx amb vuit lesionades”, ha explicat l’entrenador lassal·lià, Víctor Corral, qui ha destacat la capacitat de superació del seu equip. “Anàvem perdent d’un i, a l’última defensa, vam robar la pilota i vam aconseguir empatar; n’estic molt content i sento que n’hem sortit reforçades”, ha dit.

Diumenge, el femení de La Salle es desplaça a la pista del Sant Llorenç (20h), un rival a priori, assequible ja que ocupa l’avantpenúltima posició del tauler.

Masculí

El sènior A masculí, per la seva banda, va perdre dissabte a casa contra l’OAR Gràcia per 32 a 34. Si bé els montcadencs van aconseguir anar per davant durant la primera part, van fallar força llançaments clars que ens haguessin donat un cert avantatge. A la segona part, el conjunt visitant es va posar dos gols per sobre aprofitant els errors dels locals. Els montcadencs es van refer i al minut 55 anaven per davant amb una diferència de 3 gols, però l’OAR va fer un parcial de 0-5 i es va endur la victòria. “A la recta final vam tornar a tenir problemes en errar llançaments clars a porteria i l’altre equip no va perdonar”, ha lamentat el tècnic lassal·lià, Pau Lleixà. El màxim anotador del matx va ser Borja Lancina, amb 11 gols.

Després d’aquesta derrota, La Salle baixa de la cinquena a la sisena posició del grup D de Primera Estatal i aquest cap de setmana té un difícil repte en rebre dissabte (20.15h) el Sant Joan Despí, el segon classificat. “Hem d'estar molt encertats de cara a porteria i ajustar algunes coses en defensa si volem tenir opcions de sumar dos punts”, ha dit Lleixà.