La Salle Iste perd contra l’OAR Gràcia Sabadell (20-26)

L’entrenador creu que les seves jugadores milloren en el joc

La Salle Iste (vermell), contra l'OAR Gràcia Sabadell
Silvia Díaz

La Salle Iste ha perdut aquest diumenge, 23 de març, a casa davant l’OAR Gràcia Sabadell per 20 a 26. Malgrat la derrota, l’entrenador, Pep Vives, no està descontent del tot perquè, tot i no sumar punts, ha vist millor les seves jugadores. “Seguim treballant i hem fet una bona feina; avui, per sort, teníem més noies disponibles i hem pogut fer més canvis”, ha indicat el tècnic. El primer gol ha estat obra de les montcadenques, però a continuació, les de la capital vallesana han fet cinc contraatacs que han deixat les lasal·lianes fora de joc i s’han disparat en el marcador. A la segona part, però, les locals han guanyat d’un punt. Sheyla ha vist la targeta vermella a un quart d’hora de la fit del matx.