La Salle Iste perd el lideratge contra l’OAR Gràcia

Les locals han caigut per 20-23 en un matx molt igualat

La Salle Iste no ha pogut mantenir el lideratge del Grup B de Primera Catalana en perdre aquest dissabte contra l’OAr Gràcia de Sabadell, el nou líder, per 20 a 23. Malgrat la diferència de tres gols, el matx va ser molt igualat i, en moltes fases de l’enfrontament, amb domini local. El partit ha començat bé per a noies d’Esperanza Hoyos, amb un avantatge de fins a 3 gols. Però, el Gràcia ha reaccionat, acabant el primer temps amb un 10-11. A la represa, La Salle Iste s’ha posat les piles i ha aconseguit una diferència de 4 gols al minut 15. Les exclusions, que han arribat a 7 per part de les montcadenques, han determinat el tram final del partit. A falta de 3 minuts, l’OAR ha empatat l’electrònic en aprofitar la superioritat numèrica. Els darrers minuts han estat de constants alternances en el marcador, però una nova exclusió en contra de les locals ha acabat de decantar la balança. “No hem jugat malament, el marcador final no reflecteix la igualtat que hi ha hagut a la pista”, afirma la jugadora Núria Sánchez.