La Salle Iste supera el Tarragona en un matx discret

L’equip ha guanyat per 24-20 el penúltim de Primera

La Salle Iste ha guanyat aquest matí el Tarragona, el penúltim del Grup B de Primera Catalana, per 24-20. Malgrat la victòria, l’equip montcadenc no ha disputat un bon matx. L’entrenadora, Esperanza Hoyos, ha aprofitat el partit per fer alguns canvis i donar minuts a les jugadores no tan habituals. La Salle Iste no ha jugat bé en defensa i en atac ha estat una mica espessa, tal com afirma la jugadora Núria Sánchez. La primera part ha acabat amb un gol de diferència per a les locals, que sempre han anat per davant en el marcador. A la segona part, La Salle Iste ha millorat el seu joc fins endur-se la victòria final. “Encara som líders i estem imbatudes, hem d’aprofitar la jornada de descans del pont de la Constitució per carregar piles i preparar els enfrontaments contra el Cornellà i l’OAR Gràcia, el tercer i primer respectivament”, ha indicat Sánchez.