La Salle masculí d’handbol manté la categoria de la Lliga Catalana

L’equip de Puig va vèncer dissabte al Sant Cugat (21-22) en el darrer matx de la fase de permanència

La Salle masculí seguirà la temporada vinent a la Lliga Catalana, gràcies a la victòria aconseguida dissabte a la pista del Sant Cugat per un gol de diferència (21-22) en l’última jornada de la fase de permanència. El partit va ser vibrant, amb un Sant Cugat que, tot i que no es jugava res perquè feia jornades que estava descendit, ho va posar ben difícil als jugadors montcadencs.

El triomf es va decidir als darrers instants i, en acabar el matx, va esclatar l’eufòria entre la banqueta de La Salle (a la imatge) i la cinquantena de seguidors que es va desplaçar a Sant Cugat per donar suport a la plantilla en el matx més important de la temporada. El conjunt de Jaume Puig ha acabat a la quarta posició de la fase de permanència amb 29 punts.

El tècnic, Jaume Puig, va destacar la victòria “perquè permetrà a La Salle seguir a la Lliga Catalana”. Per la seva banda, el capità, Xavi Martín, es va mostrar molt content amb el triomf perquè l’equip ha aconseguit l’objectiu de la permanència: “Agraeixo a l’afició el seu suport i sobretot destaco el caràcter guanyador de la plantilla”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari