La Salle masculí va perdre a la segona jornada a la pista del Palautordera

El conjunt de Pablo Camarero va caure per 26 a 20

La Salle masculí no va poder treure un resultat positiu de la seva visita a la difícil pista del Palautordera, on va caure per 26-20. El conjunt que dirigeix Pablo Camarero va fer una bona primera part, amb el resultat de 12-10 al descans. A la represa, però, La Salle va baixar el rendiment, circumstància que va aprofitar el rival per agafar un avantatge de 6 gols, que ja va mantenir fins al final del matx.
La Salle ha perdut els dos primers partits de la Lliga Catalana. Soto creu que el nivell en defensa és similar a la temporada anterior i considera que encara ha de millorar la finalització de les jugades davant de porteria i la circulació de la pilota. La Salle va perdre a la pista del Palautordera per 26-20.