La Salle planta cara al Granollers, però al final no pot amb un rival superior (24-31)

El sènior femení guanya el Garbí de Palafrugell, el fins ara líder, per 24 a 18

Borja Lancina va tornar a ser el màxim anotador del seu equip, amb 10 gols
Pere Delamo

El CH La Salle Montcada va plantar cara gairebé 40 minuts al líder del Grup D de la Primera Estatal, però al final el BM Granollers B es va acabar imposant per 24-31, una diferència massa àmplia que no fa justícia a la bona imatge que va oferir el conjunt montcadenc al pavelló Miquel Poblet.

La primera part va acabar amb un mínim avantatge local (14-13), tot i que l’equip de Salva Puig va arribar a guanyar de quatre gols als primers quinze minuts de jocs. A la represa, la igualtat es va mantenir sobre la pista però, el Granollers va anar obrint distància en el marcador fins als set gols de diferència del resultat final.

“Les errades en els llançaments i el desgast físic que suposa jugar contra un equip de tanta qualitat va fer que se’ns escapessin”, reconeix Puig, tot afegint que el bloc del Vallès Oriental va fer moltes rotacions a la banqueta que li va permetre mantenir un nivell molt alt de joc durant tot el matx. “El Granollers és un rival que està ara per ara molt per sobre de tothom”, assegura el tècnic local, qui considera que la diferència final “és irreal” perquè La Salle va arriscar molt en la recta final del partit per intentar tenir alguna opció.

Després d’aquesta jornada, La Salle ocupa la setena posició, amb 22 punts. A la pròxima jornada, els montcadencs tenen un altre partit complicat, ja que visitaran la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell, el tercer classificat amb 24 punts. “L’OAR és un equip que juga a un ritme elevat i serà difícil. Intentarem recuperar els jugadors per veure si podem competir i tenim opcions de victòria”, ha explicat Puig.

Sènior femení

El sènior femení de La Salle va protagonitzar la sorpresa de la jornada amb la victòria sobre el Garbí
Pere Delamo

La Salle va donar la campanada aquesta jornada en imposar-se al fins ara líder, el Garbí de Palafrugell, per un clar 24 a 18, en un partit molt complet tant en atac com en defensa de les jugadores montcadenques.

En opinió del tècnic local, Jordi Rubí, la clau va ser la defensa. “Al rival cada cop li costava més perquè li desbaratàvem tot el joc posicional i això va fer que en atac ens trobéssim molt més còmodes. Tot l’equip va estar molt ficat en el partit i és per aquest motiu que vam anar sempre per davant en el marcador”, analitza l’entrenador.

La Salle femení es manté a la cinquena posició, amb 10 punts, a Primera Catalana, mentre que el Garbí ha perdut el lideratge amb la derrota a Montcada i ara és segon, amb 19 punts. A la propera jornada, l’equip lassal·lia visitarà la pista del Sarrià, a la penúltima posició, amb 4 punts.