La Salle rep el Sant Martí amb l’objectiu de marxar de vacances amb un nou triomf

El partit es jugarà dissabte al Miquel Poblet. La Salle femení rebrà el mateix dia La Garriga, però a la pista de la Zona Centre

Pau Tura va fer dos gols la setmana passada contra La Roca
Pere de Lamo

El CH La Salle intentarà retrobar-se amb la victòria aquest dissabte (20.15h) al pavelló Miquel Poblet davant el Sant Martí Adrianenc, un equip en hores baixes que ocupa la dotzena plaça, amb 6 punts, al grup D de la Primera Estatal. Els lassal·lians van encaixar la passada jornada contra la Roca la primera derrota després de set partits consecutius sense perdre que l’han situat entre el grup capdavanter de la classificació. La Salle es troba a la setena posició, amb 18 punts.

Sènior femení

La Salle vol tancar el 2022 amb una victòria aquest dissabte (18h) contra La Garriga a la pista de la Zona Esportiva Centre. L’equip de Jordi Rubí tindrà davant un rival complicat, ja que les del Vallès Oriental ocupen la segona plaça de Primera Catalana, amb 15 punts, mentre que les montcadenques són cinquenes, amb 8. L’objectiu és marxar de vacances amb un triomf després de perdre la jornada anterior contra el Sant Quirze B per només un gol de diferència (27-26).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari