La Salle tanca l’any amb un important triomf a Cardedeu

La clau del triomf ha estat la millora de la defensa al segon temps (26-33)

La Salle masculí s’ha acomiadat aquest dissabte del 2010 amb un triomf important a la pista del Cardedeu per 26 a 33, en un matx que s’ha decidit a la segona part gràcies a la millora de la bona defensa. “Ha estat la clau de la victòria”, destaca el tècnic, Dídac de la Torre. La primera part ha acabat amb empat a 16 però, a la represa, La Salle ha millorat el capítol defensiu i ha continuat sent efectiu en atac, amb 17 gols, destacant l’aportació de Pere Ferrer i Albert Maresma. També ha jugat l’extrem esquerre del sènior B Jordi Droc, que ha fet un bon matx. La Salle jugarà durant el parèntesi nadalenc el matx ajornat de la primera volta, que ja ha finalitzat. El seu objectiu és quedar entre els cinc primers de la Lliga Catalana. “Si guanyem el matx que tenim ajornat, ens posaríem a només 2 o 3 punts del nostre objectiu”, ha indicat de la Torre.