La UE Sant Joan At. B i el Santa María B empaten a un en un derbi intens i sense incidents destacables

Els locals es van avançar al minut 8 amb un gol de Mouhou i els de Terra Nostra, que van fallar un penal a la primera part, van marcar al 46 aconseguit per López

L'entrenador del Santa María B, Pablo Muñoz, durant el derbi al camp del Sant Joan B
Raül Rivas
Els dos equips van lluitar de valent per endur-se la victòria
Els jugadors del Santa María B celebren el gol de l'empat al primer minut del segon període
Els jugadors del Sant Joan B van celebrar el gol amb els seus aficionats
Una jugador del Sant Joan B intenta controlar una pilota davant la presència d'un rival del Santa María B
Una acció del derbi entre el Sant Joan B i el Santa María B
Durant el partit hi va haver moments de certa tensió entre els jugadors, però no hi va haver incidents destacables
L'any passat, es va viure un derbi a Quarta Catalana entre el Santa María i la UE Sant Joan
El tècnic del Sant Joan B, Rubén Tardío, segueix atent el desenvolupament del matx
El porter del Sant Joan B, Houssam Achkouh, va aturar un penal del Santa María B a la primera part

El derbi de Quarta Catalana entre la UE Sant Joan B i la UD Santa María B va acabar amb taules (1-1) en un matx intens amb un gran ambient. El partit va transcórrer sense incidents destacables tant al terreny de joc com a la graderia. Els locals es van avançar en el marcador amb un gol d’Abdelouahd Mouhou al minut 8. Els de Terra Nostra van fallar un penal a la primera part, però en el primer minut del segon període van aconseguir igualar el resultat amb un gol de Juan Sebastián López.

Valoracions

Vam fer una bona primera part, amb domini absolut i moltes ocasions de gol, però a la segona vam sortir dormits i, al 46, ens van fer un gol de rebot. A partir d’aquí, vam dominar el partit, però no vam marcar tot i disposar de dues jugades molt clares al final”, ha valorat el tècnic del Sant Joan B, Rubén Tardío, qui opina que “el meu equip no va tenir el dia en el capítol ofensiu, mentre que el Santa María va arribar dues vegades i va fer dos gols. Seguirem treballant per estar a dalt i acabar fent una molt bona campanya”, ha afegit.

Per la seva banda, el tècnic del Santa María B, Pablo Muñoz, s’ha mostrat satisfet amb el resultat: “Estic content perquè hem tret un punt d’un camp molt difícil”. Respecte al partit, l’entrenador considera que el seu equip va fer una primera part “dolenta i amb molts dubtes”. Muñoz ha destacat que “l’equip va canviar totalment l’actitud a la segona part, amb més intensitat i intentant fer el nostre joc. Després de l’empat, encara vam disposar d’alguna ocasió per marcar”.

Després d’aquesta jornada, el Sant Joan B es manté a la tercera posició al grup 12, amb 31 punts, i el Santa María B segueix antepenúltim, amb 11.