La UE Sant Joan At., més líder després del triomf contra el Sabadell Nord (0-2)

El Santa María empata a dos a casa contra el Piferrer i el FB Montcada suma el segon triomf de la lliga contra el Balconada (1-3)

Xavier Robres va inaugurar el marcador al camp del Sabadell Nord
Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan Atlètic segueix líder del subgrup 4B de Segona Catalana, amb 18 punts, després de vèncer el Sabadell Nord per 0-2, amb gols de Xavier Robres (44’) i Mustapha Mouhou (79’). El conjunt local ha ampliat l’avantatge respecte els seus perseguidors, després de la derrota del Ripollet i el Badia i l’empat del Tibidabo. El CD Montcada, que es manté segon amb 12 punts i dos partits menys que els de Can Sant Joan, tenia jornada de descans.

És una victòria important en un camp que sempre és difícil puntuar. Estic content amb el triomf i l’actitud de l’equip

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan At.

‘És una victòria important en un camp que sempre és difícil puntuar. Estic content amb el triomf i l’actitud de l’equip’, ha manifestat el tècnic, Daniel Sánchez, qui opina que la plantilla ‘va fer un matx molt seriós en totes les fases del joc’. La pròxima jornada, el conjunt de Daniel Sánchez tindrà descans. ‘Ens anirà bé per recuperar jugadors i intentar seguir en la mateixa dinàmica cap al nostre objectiu’, ha avançat l’entrenador.

Tercera Catalana

La UD Santa María ha empatat a 2 gos a casa contra el Piferrer, un resultat que deixa ambdós equips a la zona baixa de la taula al grup 13 de Tercera Catalana. El conjunt d’Andoni Ortolà es va avançar en el marcador al minut 24’ amb un gol de Marcos Delgado, però el rival va igualar l’electrònic al 28. Abans del descans, el Piferrer va capgirar el resultat amb un gol de penal al 35. A la represa, el Santa María va aconseguir neutralitzar l’avantatge visitant amb un gol d’Enrique Andia al 76. Els de Terra Nostra van jugar els últims minuts del matx amb un home menys per l’expulsió de Daniel Rodríguez al 85.

El Santa María es troba a la dotzena posició, amb 8 punts, a un de diferència del Piferrer, al tretzè lloc. El pròxim diumenge, l’equip local es desplaçarà al camp del Marina-EF Joan Murtro, cinquè classificat amb 13 punts.

La UD Santa María es troba a la dotzena posició, amb 8 punts
Laura Grau

Segona Femenina

El FB Montcada ha aconseguit el segon triomf a la lliga en superar el Balconada, el cuer, per 1-3, amb un hat-trick de Daniela Rojas. Les montcadenques es van avançar en el 25 i, a la segona, va empatar el rival. L’alegria, però, només els va durar dos minuts, ja que la golejadora de la tarda va fer l’1-2 al 57 i, deu minuts més tard, va marcar el definitiu 1-3. El FB Montcada va jugar amb una jugadora menys per l’expulsió de la portera Judith Utrera al minut 70. ‘Estem molt contentes amb els resultats perquè estem superant les dades que vam aconseguir la temporada passada. Anem agafant rodatge’, ha comentat la capitana, Andrea Alcalà.

Estem molt contentes amb els resultats perquè estem superant les dades que vam aconseguir la temporada passada. Anem agafant rodatge

Andrea Alcalà, capitana del FB Montcada

Després d’aquesta jornada, el FB Montcada ha pujat fins a la setena posició, amb 7 punts. El pròxim diumenge té un partit complicat, ja que visitarà el camp del Jabac Terrassa, el líder, amb 10 punts. ‘Per a nosaltres, és tot un repte. Tot i les dificultats del matx, tenim capacitat per fer un bon paper i, per què no, guanyar els tres punts’, ha explicat Alcalà.