La UE Sant Joan es llueix al camp del Pajaril amb un 2 a 6

Abdul, fins a tres vegades, Cristian, amb dos, i Quique han estat els autors del gols del montcadencs, que han fallat un penal

La UE Sant Joan ha superat amb nota la seva visita al camp del Pajaril. Els homes d’Oswaldo Leboso s’han refet perfectament de la derrota de la pasada setmana a casa contra Sabadellenca i han guanyat a Ripollet per un clar 2 a 6. El montcadenc Abdul ha obert el marcador quan només es portaven dos minuts de joc. Un error en defensa ha propiciat l’empat dels locals als 15 minuts. Lluny de perdre el seu ritme de joc, el Sant Joan ha tornat a posar-se per davant en el marcador amb dos gols més d’Abdul i Cristian. Amb l’1 a 3 s’ha arribat al descans. El Sant Joan marxava als vestuaris amb un clar avantatge, fruit del seu millor joc i domini de la pilota.

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica. El Sant Joan encara ha ampliat més el seu marcador favorable amb gols de Quique, Abdul i Cristian. Amb el clar 1 a 6, el mateix Cristian no ha pogut materialitzar un penal. En canvi, el Pajaril sí ha aprofitat un llançament de penal per fer el definitiu 2 a 6. “Estic molt satisfet perquè, probablement, hem fet un dels millors partits de la temporada. El joc i la sort que no vam tenir la setmana passada, sí ha estat avui del nostre costat”, ha comentat l’entrenador montcadencs, Oswaldo Leboso.

A manca de tres jornades per al final de la lliga, el Sant Joan té més a prop la salvació. La propera semana els montcadens rebran la visita del Parets. “Amb tres punts més, ja estarem matemàticament salvats, però els nostre objectiu és guanyar els tres partits que falten”, explica Leboso.