La UE Sant Joan suma una nova victòria sense brillantor

Els montcadencs han superat el Maurina Egara per 3 a 0

“Tot i sumar els tres punts, ha estat el pitjor partit que hem fet aquesta temporada al nostre estadi”. Així de contundent s’ha mostrat l’entrenador de la UE Sant Joan, José Manuel Martín ‘Pinti’, a l’hora d’analitzar la victòria del seu equip contra el Maurina Egara (3-0). La classificació, amb el Sant Joan com a líder i el Maurina Egara a la penúltima posició, feia presagiar un partit molt fàcil per als montcadencs, que han demostrat falta de ritme i intensitat. Els visitants no podien començar pitjor el partit. Als 10 minuts, el seu porter ha patit un forta topada que li ha provocat una lesió al genoll. Traslladat amb ambulància a l’hospital, l’ha substituït un jugador de camp ja que la convocatòria el Maurina Egara només tenia un porter. Tres minuts més tard, l’equip visitant ha perdut un altre jugador per lesió. Amb tantes interrupcions, al Sant Joan li ha costat entrar al partit i no ha estat fins al minut 44 quan ha pogut moure el marcador, mitjançant Loren. Amb aquest 1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona meitat, el Maurina Egara ha demostrar que no tenia un veritable porter sota els pals i s’ha fet un gol en pròpia porta al 47’. Deu minuts més tard, Abdul ha fet el 3-0, però el marcador ja no s’ha tornat a moure.

Amb aquesta victòria, el Sant Joan continua còmodament situat a la primera posició del seu grup i afronta ara dos partits claus: a casa del Can Rull, cinquè classificat, i al seu estadi contra el Barberà, el segon. “Hem de millorar l’actitud, perquè si juguem com avui no guanyarem aquests dos partits que determinaran si podem mantenir una avantatge clar sobre els nostres rivals directes”, ha explicat ‘Pinti’.