La Unió suma tres punts d’or a Badia (2-3)

La victòria consolida els montcadencs al lideratge

La Unió ha guanyat tres punts d’or aquest matí en el seu desplaçament a Badia, on ha superat el rival per 2-3. La victòria permet als montcadencs consolidar-se al primer lloc del Grup Sisè de Tercera Catalana, amb 42 punts i allunyar-se una mica més del badiencs, que en tenen 32 a la part alta de la taula. El Sant Joan ha fet un partit molt complet, tant en defensa com en atac. Minuts abans de començar el matx, el porter titular Toni ha patit una indisposició i en el seu lloc ha sortit David, que només ha jugat dos partits en tota la temporada. Abdul s’ha avançat en el marcador amb un gol al minut 20, però al 21 el Badia ha empatat. Al poc temps, els locals han tornat a marcar anant al descans amb aquesta diferència mínima (2-1). El Sant Joan no ha llançat la tovallola i ha sortit molt concentrat per intentar remuntar el marcador. Abdul ha tornat a trobar porteria amb l’empat a 2 al minut 57 i, tres minuts més tard, Eric ha aconseguit el valuós gol de la victòria que ha donat a La Unió tres punts d’or a l’espera de rebre a la pròxima jornada, el 25 de febrer, el Sant Celoni, que també lluita per l’ascens de categoria. L’entrenador del Sant Joan, José Manuel Martín ‘Pinti’, estava molt content en acabar el partit perquè “costa molt guanyar aquí i, a més, hem jugat el millor partit de la temporada fora de casa”.