La Volta a Catalunya passarà el dia 20 per Montcada i Reixac durant l’etapa entre Mataró i Valls

De 8 a 15h, no es podrà aparcar cap vehicle en tot el tram del recorregut: avingudes de la Ribera, Riera de Sant Cugat, Mossèn Castellví i de Terra Nostra

La 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà entre el 19 i el 25 de març, passarà per Montcada i Reixac el dia 20 durant la segona etapa, de 175 quilòmetres, que unirà els municipis de Mataró i Valls. La prova ciclista entrarà a Montcada pel pont de la Roca i passarà per les avingudes de la Ribera, Mossèn Castellví, Riera de Sant Cugat i de Terra Nostra, incorporant-se posteriorment a l’N-150 en direcció a Cerdanyola. De 8 a 15h, no es podrà aparcar cap vehicle en tot aquest tram del recorregut. La Volta, amb sortida des de Calella i final al circuit de Montjuïc, a Barcelona, es va presentar aquest dilluns i comptarà amb la participació de ciclistes de renom com Nairo Quintana, Alejandro Valverde –guanyadors de les dues últimes edicions–, Rigoberto Urán, Fabio Aru o Marc Soler, recent guanyador de la Paris-Niça. El recorregut de la prova passarà per les quatre províncies de Catalunya i, després de 25 anys d’absència, tornarà a la Vall d’Aran. La Volta va tenir un final d’etapa a Montcada al juny de 2002 que va guanyar, a l’esprint, el belga Tom Steels.