L’AE Can Cuyàs ensopega contra el Vallseca per 2-1 en un matx igualat

El tècnic, Juan González, es considera l’únic responsable de la derrota

Plantilla del sènior femení de l'AE Can Cuyàs
AE Can Cuyàs

El sènior femení de l’AE Can Cuyàs ha perdut contra l’Estel Vallseca per 2-1 en la quarta jornada al grup 2 de Segona Divisió. Els tres gols del partit van arribar a la segona part. El rival es va avançar en el marcador al minut 40, però en el 42 Estefanía Ruiz va neutralitzar l’avantatge local i, un minut més tard, el Vallseca va tornar a capgirar el resultat.

El tècnic montcadenc, Juan González, ha felicitat la seva plantilla «pel gran treball realitzat durant tot el partit» i ha reconegut que les seves decisions tècniques van ser determinants en la derrota del seu equip. «No em vaig conformar amb l’empat i vaig arriscar a per la victòria. Soc l’únic culpable d’aquesta derrota injusta pel gran esforç de les meves jugadores».

L’AE Can Cuyàs és a l’última posició, amb cap punt i dos partit ajornats. El matx corresponent a la primera jornada contra el Babar es disputarà aquest dimecres, a les 21.30h. També té pendent un altre partit contra el Provençalenc B, que es va haver d’ajornar a causa del mal estat de la pista després de la pluja intensa caiguda el 30 d’octubre.