L’EF Montcada dóna un pas de gegant en l’ascens a Primera

L’Escola ha guanyat el Sant Celoni, fins ara segon, per 2-1

L’equip juvenil de l’EF Montcada ha aconseguit aquest dissabte una victòria molt important cara les aspiracions d’aconseguir l’ascens a Primera Divisió. Els nois de Manolo Jiménez han guanyat la Penya Barcelonista de Sant Celoni, fins llavors líder del Grup 25, per 2-1 en un matx igualat i vibrant entre dos equips que aspiren a pujar de categoria. L’Escola ha sortit molt concentrada, amb la idea clara d’anar a pel partit. El Montcada ha portat la iniciativa en el joc, amb oportunitats clares, tot i que els del Vallès Oriental també van crear perill a la contra, amb dos pals per a cada equip. El premi al treball de l’EF ha arribat amb un gol a la mitja hora de joc, però l’empat no ha trigat a arribar després d’un llançament de falta que ha tocat a la tanca i ha despitat el porter, que no l’ha pogut aturar. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

A la represa, el Montcada ha dominat els 45 minuts, amb la possessió de la pilota i el control del ritme de joc. A poc a poc, el Sant Celoni ha baixat físicament i, en una contra, el Montcada ha aprofitat l’oportunitat per marcar el segon i guanyar els tres punts valuosos per a un ascens. El Montcada és el primer classificat amb 40 punts, els mateixos que el Sant Celoni, però que ha disputat 2 partits més.