L’EF Montcada rescata un punt al camp del Sant Ignasi a l’últim sospir

Les noies d’Antonio Moya no han fet un mal partit i s’han vist afavorides per una polèmica decisió arbitral

L’equip sènior femení de l’EF Montcada no ha fet un bon partit al camp d’un rival que, sobre el paper i mirant la classificació, era molt inferior. Finalment, l’excés de relaxació només li ha complicat un partit que només ha pogut salvar a pocs minuts del final i gràcies a una greu errada de l’àrbitre.

L’EF Montcada ha començat bé el partit i s’ha avançat en el marcador amb un gol de Ronnie. El Sant Ignasi ha pogut empatar, però abans del descans les montcadenques han marcat una altra vegada, mitjançant Mati. Amb l’1 a 2 s’ha arribat a la mitja part.

A l’inici de la segona meitat, l’EF Montcada ha augmentat les distàncies amb un altre gol de Mati. El matx semblava sentenciat i aquí ha arribat la relaxació de les noies d’Antonio Moya. El Sant Ignasi ha cregut en les seves possibilitats i li ha donat la volta al marcador, aconseguint el 4 a 3 i aprofitant-se de la manca d’intensitat del seu rival. A manca de dos minuts per al xiulet final, l’EF Montcada ha pogut empatar després d’un llançament d’un córner. La pilota, segon reconeix el propi entrenador montcadenc, Antonio Moya, no ha entrat, però l’àrbitre ha considerat que era gol. “El Sant Ignasi s’ha merescut clarament la victòria perquè ha tingut més intensitat que nosaltres. Ja portem tres partits dolents a fora de casa i hem de reaccionar si volem continuar a la part alta de la taula”, explica Moya.

A la propera jornada, l’EF Montcada rebrà la visita del Sosès.