L’EF Montcada venç el Sentmenat en un matx travat

Els montcadencs es mantenen al lideratge després del darrer triomf (1-2)

L’equip juvenil de l’EF Montcada ha guanyat aquest diumenge a Sentmenat per 1-2 en un matx en què el conjunt de Manolo Jiménez ha partit més del compte amb un joc poc fluit i ple d’imprecisions. Els montcadencs es van avançar amb el primer temps amb un gol que ha arribat en una ocasió esporàdica. A la represa, l’equip local ha igualat el marcador als primers minuts, agreujant l’estat de nervis i les presses que ja s’havien viscut al primer període. A partir d’aquí, el matx s’ha trencat. El Montcada ha disposat d’algunes ocasions que no han entrat que feien esperonar el rival. El tècnic ha fet alguns canvis per intentar que reaccionés la plantilla i, al minut 80, ha arribat el gol de la victòria. El juvenil segueix líder del Grup 25 de Segona Divisió. La pròxima jornada, l’equip té descans, tot i que jugarà un matx amistós per no perdre el ritme de competició.