L’EN Montcada aconsegueix deu podis a la Final Nacional dels Jocs Escolars de Catalunya

L’escola local va assolir quatre primers llocs, dos segons i quatre tercers a la competició disputada el 5 de juny a El Vendrell

D'esquerra a dreta, Marc Grau, Izan Calvo, Aina Artés, Júlia Roig, Nadia Misas, Claudia Garrote i Natalia Castro
EN Montcada

L'Escola de Natació Montcada va aconseguir quatre primers llocs, dos segons i quatre tercers, incloent un a la prova de relleus, a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es va disputar el 5 de juny a El Vendrell. A la categoria cadet, Claudia Garrote va guanyar per partida doble les proves de 100 metres papallona i 100 m. lliures; Marc Grau va ser el millor als 100 m. lliures i va acabar segon els 100 m. papallona i Natalia Castro va ser segona als 100 m. braça. A la categoria infantil, Nadia Misas va repetir el tercer lloc als 100 m. papallona i als 100 m. lliures. Entre els més petits, van destacar l'aleví Martí Toldos, guanyador dels 50 m. papallona, i el benjamí Izan Calvo, tercer als 25 m. braça. A les proves per equips, l'EN Montcada va finalitzar a la tercera posició en els relleus 4×25 de la categoria aleví.