L’EN Montcada disputa a Badia la tercera jornada del Campionat Comarcal

El club local va competir amb un total de 16 nedadors, pertanyents a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet-juvenil

L’Escola de Natació Montcada va estar representada per un total de 16 nedadors, pertanyents a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet-juvenil, a la tercera jornada del Campionat Comarcal de Natació que es va disputar el 2 de març a Badia del Vallès sota l’organització del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud. A nivell de resultats, cal destacar la segona posició que van aconseguir la infantil Gemma Gómez i l’aleví Eric Díaz a les curses de 100 i 50 metres lliures, respectivament. La també infantil Nayara Godoy i la benjamina Leire Godoy van obtenir el tercer lloc a les proves dels 100 metres papallona i dels 25 metres lliures, respectivament. Per equips, l’EN Montcada va guanyar els relleus 4×25 estils lliures aleví i benjamí mixtes. També va ser segona als 4×50 estils lliures infantil mixte. La quarta jornada d’aquest campionat es disputarà el 16 de març a Cerdanyola del Vallès i serà l'última abans de la final comarcal, que se celebrarà el 6 d’abril a Barberà del Vallès.