L’Escola de Natació de Montcada aconsegueix 28 podis al Campionat Comarcal

La competició es va disputar el 14 d’abril a la piscina de Montcada Aqua, que va registrar un nombrós públic

Les instal·lacions de Montcada Aqua van acollir el passat 14 de març la final comarcal de natació. El campionat estava organitzat per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME), amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental Sud. La final servia per decidir quins nedadors participaran a la final territorial. Tots els participants que van obtenir medalla d’or passen a la següent fase. L’Escola de Natació Montcada va fer un molt bon paper durant tota la jornada, obtenint un total de 28 podis -11 de bron-ze, 10 de plata i 7 d’or- i acabant en tercera posició per darrera de Barberà i Ripollet, primer i segon classificat, respectivament. D’altra banda, l’Escola de Cerdanyola va finalitzar en quarta posició i Badia, en cinquena. A nivell individual, la prebenjamina, Marina Castro i l’alevina, Carme Latifa van guanyar els guardons a Nedadores Completes.
L’entrenadora de l’Escola, Irene Díaz, va explicar que un total de set nedadors locals passen a la fase territorial: “Estic molt contenta i satisfeta perquè hem obtingut set medalles d’or, que asseguren la classificació per la següent fase”. Díaz va destacar que tots els nedadors nous han obtingut bons resultats, i els veterans han baixat les seves marques.