L’Escola es retroba amb el triomf davant del San Cristóbal (6-4)

Malgrat la victòria, les locals han comés nombroses errades en defensa

L'Escola ha dominat, però ha comès massa errades en defensa
Montcada Comunicació

L’equip femení de l’EF Montcada ha guanyat aquest diumenge el San Cristóbal de Terrassa per 6-4 en un matx en què les montcadenques s’han retrobat amb la victòria, tot i que encara no han jugat al nivell habitual de la primera volta. Les noies d’Antonio Moya s’han avançat en el marcador amb gols de Laura de còrner i Roni, però a causa d’una errada defensiva, el rival ha reduït distàncies. Abans del descans, Mati encara ha fet dos gols més arribant-se a la mitja part amb un 4-1 en l’electrònic. A la represa, l’EF Montcada ha sortit més concentrada en el capítol defensiu, però no el suficient, ja que les terrassenques han marcat el 4-2. L’Escola gràcies a Laura ha fet el 5-2 a la sortida d’un córner, però novament les errades en defensa han permès al San Cristóbal acostar-se perillosament en el marcador fins al 5-4. Al minut 90, Roni a la contra ha establert el definitiu 6-4. Malgrat la victòria, el tècnic no està satisfet del tot amb el rendiment de l’equip “perquè s’han comés moltes errades defensives”, ha indicat Moya, qui lamenta que en tota la segona volta “encara no he pogut repetir el mateix equip per lesions, sancions i motius laborals i personals. Hem de seguir millorant”.