L’IME dóna resposta a la pregunta dels pares i mares vinculats al CD Montcada

Marc Rodríguez ha firmat un decret per respondre les crítiques rebudes des de l’entorn verd

El president de l’Institut Municipal d’Esports (IME) i regidor d’Esports, Marc Rodríguez, va signar ahir un decret per donar resposta oficial a les preguntes formulades en un escrit presentat al consistori pel president del Club Deportivo Montcada, Modesto Sanchís, acompanyat de 425 signatures. En el text, els pares i mares vinculats al futbol formatiu del CD Montcada criticaven el contingut de la reunió mantinguda entre l’alcaldessa, el president de l’Àrea Territorial i el president de l’IME amb representats de les juntes directives de l’UB MIR, el CH La Salle i el FS Montcada el passat 30 de març. En la trobada els representants municipals van avançar dos projectes de condicionament d’una zona de despatxos d’ús concret per a les tres entitats i de millora dels voltants del Pavelló Municipal Miquel Poblet. En el decret Rodríguez nega rotundament que la presentació d’aquests projectes presentats estiguin condicionats a la continuïtat del PSC al front de l’Ajuntament després de les eleccions municipals del proper 24 de maig. El regidor afirma en l’escrit que “a Montcada hi ha 27 entitats esportives en actiu i no sempre l’IME fa convocatòries conjuntes, excepte que el tema a tractar sigui d’interès general”. Rodríguez ha recordat a l’entitat “que no és usuària del pavelló municipal i per aquest motiu no va ser convidada”.

Respecte a les crítiques formulades en l’escrit pels pares i mares del CD Montcada a l’Ajuntament d’oblidar-se del futbol i de no trobar una solució al problema del repartiment discriminatori de camps d’entrenament a les instal·lacions municipals, el regidor afirma, per mitjà del decret aprovat ahir, que “la comissió de pares de l’associació esportiva no estan ben informada per part del CD Montcada de tots els tràmits que des de l’IME s’han realitzat”. En aquest sentit, el regidor recorda a l’entitat esportiva la notificació que van rebre fa uns dies de l’acord de la Comissió Executiva de l’IME del 17 d’abril de 2015, on es reclama a l’associació la justificació de la subvenció rebuda el 2014 i l’aportació de la documentació pendent a la petició de subvenció de 2015, entre ells certificats de pagament a l’Agència Tributària i a la Tresoreria General de la Seguretat Social. Rodríguez també recorda la vigència del decret de l’IME del 15 d’octubre de 2014, que estableix el conveni existent amb el club i que recull l’assignació d’espais i d’horaris d’entrenaments.

El contingut del decret aprovat ahir i els dos documents anteriors estan publicats als plafons d’anunci de l’IME, a l’Estadi Municipal de Futbol, al Camp de Futbol de Can Sant Joan i al web de l’IME.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari