L’Infantil A del FB Montcada acaba líder invicte la primera volta a la lliga

Els montcadencs han guanyat tots els partits que han disputat a la lliga, 15 de 15

Brian Mezquita amb la pilota els peus en el partit vs CE Sabadell "B"
Berta Barcons

Amb uns números espectaculars de 58 gols a favor, 7 en contra i 45 punts en total, l’Infantil A del FB Montcada posa fi a la primera volta de la lliga com a 1r classificat amb un ple de victòries. Els nois montcadencs cada cop estan més aprop del seu objectiu a principi de temporada, guanyar la lliga a Primera Catalana i pujar a Preferent.

L’Infantil A va acabar la primera volta el dissabte 28 de gener amb el partit contra el CE Sabadell “D”, el seu perseguidor més proper. Els montcadencs van fer un partit molt complet i van guanyar el seu rival per 3-0. Aquesta victòria va permetre el FB Montcada ampliar la seva distància i quedar-se com a líder destacat de la categoria amb 45 punts, 8 més que el 2n classificat, el Sabadell amb 37 unitats.

L’Infantil A del FB Montcada celebrant un gol del partit vs CE Sabadell “D”
Berta Barcons

Tanquem una primera volta de 10, només queda seguir treballant i pensant en l’únic que tenim en el cap, l’ascens a Preferent

Guido, entrenador de l’Infantil A del FB Montcada

El conjunt montcadenc ha fet un primer tram de temporada espectacular: “Tanquem una primera volta de 10, només queda seguir treballant i pensant en l’únic que tenim en el cap, l’ascens a Preferent”, destaca Guido, entrenador de l’Infantil A del FB Montcada en les xarxes socials del club.

Deixa un comentari