L’UD Santa María guanya el partit d’anada al camp del CF Vilomara (4-5)

El conjunt d’Alfonso Torres és a un pas d’assolir el seu objectiu, una fita històrica per al club

Els jugadors de l'UD Santa María, abans del partit al camp del Vilomara
UD Santa María

L’UD Santa María ha superat aquesta tarda el primer escull per jugar la propera temporada a Tercera Catalana guanyant el CF Vilomara (Bages) a domicili per 4 gols a 5. El resultat, però, ha estat ajustat malgrat que els de Terra Nostra han arribat a situar-se per davant amb un 0 a 4 a l'inici de la segona part. Els gols de l'equip d'Alfonso Torres han estat matiners. Genís, de penalt al minut 10, ha fet pujar el 0 a 1 al marcador, poc després Joan (17') ha fet el 0 a 2 i Genís ha repetit tres minuts més tard sumant el 0 a 3. Després d'una interrumpció del matx pel llençament d'objectes al camp, Quim ha fet el 0 a 4. Fins al minut 51, no han marcat els locals. Tot i així, Mamadou ha marcat al 54 el cinquè per al Santa María. Però a partir del minut 60 el domini ha estat del Vilomara amb tres gols seguits al 61, al 68 (de penalt i amb l'expulsió de Prieto) i al 88. La victòria, però, han estat finalment per al conjunt montcadenc que dissabte vinent defensarà aquesta renda en el partit de tornada, a les 18h, a l'Estadi de la Ferreria.