L’UE Montcada guanya el seu tercer Campionat de Catalunya

Com ha fet en les anteriors vuit jornades, va aconseguir una victòria clara a Sant Adrià (0,5 a 9,5)

L’UE Montcada va aconseguir diumenge, a Sant Adrià i per tercer any consecutiu, el seu tercer Campionat de Catalunya a la Divisió d’Honor per equips. Seguint amb la línia de tota la temporada, que li ha portat ha guanyar les vuit jornades que ha disputat, els escaquistes montcadencs van ser molt superiors i van guanyar per un contundent 0,5 a 9,5.

Jaume Izquierdo, president de l’UE Montcada, explica que no ha sigut fàcil guanyar el campionat, però que s’ha conseguit jugant amb contundència a cada jornada.

Izquierdo destaca la importància d’aquest nou Campionat de Catalunya per donar-li transcendència al club a nivell nacional i demostra que les coses s’estan fent bé.

El pròxim gran objectiu del club es aconseguir l’ascens a la Divisó d’Honor Estatal. A l’agost, l’UE Montcada disputarà, a Lleida, la Primera Divisió Estatal. Després de dos anys acabant a la tercera posició, l’objectiu no és un altre que pujar a la màxima categoria.

El pròxim diumenge, amb la darrera jornada contra el Barberà, el club ha organitzat una petita festa per celebrar aquest nou títol al Campionat de Catalunya.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari