L’UE Sant Joan afronta un partit assequible

Diumenge, a les 12h, rep l’EF Barberà-Andalucia, penúltim a la taula

La Unió Esportiva Sant Joan torna a jugar a casa un partit que, a priori, hauria de tirar endavant sense problemes per continuar posant terra de per mig amb les posicions de descens. El rival d’aquest diumenge, a les 12h, és l’Escola de Futbol Barberà-Andalucía, que ocupa la penúltima posició amb 15 punts. Els de Barberà només han guanyat quatre partits, tot i que han pogut sumar a les dues últimes jornades –van guanyar a casa el Sant Ignasi (1-0) i van empatar a domicili al camp del Tiana (1-1)-. Per la seva part, la Unió ocupa la desena posició amb 26 punts i arriba a aquest partit després de la contundent derrota contra el Sant Ignasi (4-0) que trencava una bona raxta de dues victòries seguides. Els de Can Sant Joan no van descansar durant el cap de setmana de Carnaval i van disputar un amistós contra el Masnou, de Primera Catalana, que va finalitzar amb derrota per 3 a 5 -2 a 2, al descans-. A la primera volta, els montcadencs van guanyar a l’Andalucía per 0 a 2.