L’UE Sant Joan Atlètic empata en el debut a casa contra l’At. Sant Pol (1-1)

El gol visitant ha arribat a manca de cinc minuts per al final

Marcos Guerrero ha estat l'autor de l'únic gol de la Unión
Rafa Jiménez

L’UE Sant Joan-Atlètic no ha pogut aconseguir aquest diumenge la primera victòria de la temporada en el debut a l’estadi de Can Sant Joan i ha acabat empatant amb l’At. Sant Pol (1-1) per culpa d’un gol en contra que ha arribat a cinc minuts del final. El partit ha estat molt igualat i l’equip de José Manuel Martín ‘Pinti’ s’ha avançat en el marcador abans del descans gràcies al gol materialitzat per Marcos Guerrero al 39'. A la segona part, els montcadencs no han estat encertats a l’hora de generar ocasions de perill per ampliar el seu avantatge, fet que generava incertesa entre l’afició i la banqueta local amb un resultat tan curt. A manca de cinc minuts per al final, l’At. Sant Pol ha empatat mitjançant Shuta Seki i la Unión ha perdut els primers dos punts al seu estadi. Al final del partit, ‘Pinti’ no podía amagar la seva decepció: “L’empat ha estat just, però més que el resultat, el que em preocupa es veure el que fa l’equip sobre el terreny de joc. No generem ocasions perquè no donem quatre passades seguides. No és l’inici de temporada que esperàvem, però no ens queda res més que continua treballant per millorar”. nerar A la propera jornada, l'UE Sant Joan-Atlètic tornarà a jugar a casa contra el Martinenc B.