L’UE Sant Joan-Atlètic guanya a Llefià (2-3) i acaba la lliga a la tercera posició

Albert Jiménez, amb dos gols, i Edgar Gómez han fet els gols de la remuntada de l’equip de Can Sant Joan

L’UE Sant Joan-Atlètic ha finalitzat la lliga a la tercera posició del grup 2n de Segona Catalana gràcies a la seva victòria en el partit de l’última jornada al camp de la Unificación Llefià (2-3) que s’ha disputat aquest diumenge. Els de Can Sant Joan, que visitaven un rival directe que els podria superar a la classificació final de la lliga, ha començat molt malament amb un gol en contra al minut 9. Amb el 1-0, s’ha arribat al final de la primera meitat i després del descans ha arribat l’espectacular reacció dels jugadors de José Manuel Martín ‘Pinti’ gràcies a tres gols en 12 minuts aconseguits per Albert Jiménez (52’ i 65’) i  Edgar Gómez (54’). El Llefià ha retallat distàncies 15 minuts abans del final, però la Unió ha mantingut el seu avantatge per acabar la lliga amb un triomf de prestigi. L’UE Sant Joan-Atlètic, que ha guanyat 24 dels últims 27 punts en joc, s’ha quedat finalment a un punt de la promoció d’ascens que disputarà el Premià Club Esportiu i ha acabat en una meritòria tercera posició amb 62 punts i un balanç de 19 victòries, 5 empats i 10 derrotes.