L’UE Sant Joan-Atlètic perd contra l’At. Sant Pol (2-1)

Els de Can Sant Joan no han pogut guanyar el setè partit seguit i es compliquen les opcions de jugar la promoció

L’UE Sant Joan-Atlètic no ha pogut aconseguir aquesta tarda la seva setena victòria consecutiva al camp de l’At. Sant Pol (2-1) i ha encaixat una derrota que l’allunya de les opcions de disputar la promoció d’ascens a Primera Catalana. L’equip del Maresme, que lluita per no baixar, s’ha avançat en el marcador amb un gol al minut 36 i ha ampliat distàncies quan només es portaven deu minuts de la segona meitat. La Unión ha reaccionat amb un gol de Edgar al 57’, però, tot i intentar-ho, no ha pogut aconseguir el gol de l’empat en un partit en el que tots dos equips han finalitzat amb dos jugadors menys. A manca de dues jornades per al final de la lliga, l’equip de José Manuel Martín ‘Pinti’ continua a la quarta posició amb 56 punts i es queda a quatre del segon lloc que ara ocupa el Premià Club Esportiu després de la seva victòria al camp del Ripollet (0-1).